Om the road againNu är jag snart hemma. Efter att ha varit hemma. Inte klokt vad jag har det bra egentligen! 

Efter att dessutom ha varit en dålig och trasig och dålig version av mig själv, så ska det bli skönt att komma hem. Hem till Beck. 

Nu ska det bli ordning och reda på saker igen! 

"vi hörs, vi ses i dina drömmar"

Helgen som gått


Flyinge är vackert i årstidernas bästa stunder!

Morgontur med Beck, helt tyst och lugnt vid 8 en lördagsmorgon. Underbart!


Ja, frågan är vem som kapade benen på denna hästen? Eller varför den står i en grop? 


Att städa, fixa och dona i stallet en söndagskväll ensam.. Det finns inte mycket som slår det just nu! 

Fredagen den 13Flyinges luciatåg 2013. 

Legendariskt! Med stjärnan Beck i tåget så kan det ju bara bli bra! :) 

Välkommen Sven.

Storm-svenne, även kallad. Det är tokväder i vanlig ordning!
Jag ligger nerbäddad i sängen och är mest tacksam över att jag inte är ute för tillfället, att strömen fortfarande finns, att mitt internet fungerar, att jag har så vansinnigt bra musik att lyssna på och bara för att jag är på så himla bra humör! Helt okej, med andra ord.
 
Annonssidan är uppdaterad, jag har surrat i telefon, nu återstår städningen.. eller? Jo.
 
Igår fick Beck på sig nya skor runt om, men han blev nog lite öm, för han var så himla kort i steget idag. Därför fick han vara idag också, för att inte riskera någonting. Han har varit på lite luciaträning iallafall, alltid något.
 
Jag har tappat lite motivation för tillfället, eller inte motivation, men mera det riktiga drivet. Sen är jag ju en otrolig vädermänniska, som blir påverkad av vädret. Och i det här fallet så är det nog bara att acceptera faktum - dåligt väder, sämre humör.
 
Kommer det bara lite snö på det här så!

Bästa utsikten!Beck levererar! Han fick gå på en joggningrunda med Susanne som passagerare på vagnen idag, som självklart också fick prova att köra den fina hästen. Han var riktigt fin, taktmässig, luftigare trav som han har utvecklat riktigt fint. 

Efter det passet så skurade jag hovarna och rengjorde, smorde in, tvättade svansen ordentligt och pälsglansade in den. Det ska ju vara -grader hela veckan nu vad jag förstod, så att det var lika bra att få det gjort (bort med all eländes lera, som satte sig som berget på hovarna och dessutom svansen) 

Annars har vi varit ute med Rarino, som är en rolig prick, lite tittig men väldigt snäll ändå. Har man inte sett världen utanför så får man en chock, så är det bara! Vi var under eftermiddagen ute med Lambi och Druva en sväng, men jag vet inte vad jag lyckades med. Eller snarare, jag misslyckades med allt! 

Därefter har det varit lucia-träning, jag hängde med på ett hörn. Jag ska ju egentligen inte vara med, men de ska ha Beck, så det var bra att höra planeringen lite! 

Nog om detta, ny dag imorgon med nya tag med förhoppningsvis lite bättre körning från min sida.  

Tivoli i Köpenhamn

Vilket fantastiskt ställe! 

Civil helg

Tipset om RunKeeper är inte så dumt, jag har skaffat den och Endomondo nu, så får jag testa och utvärdera! Om jag bara får till GPS/WiFi aktiveringen i telefonen, som jag inte får att funka..

Igår var vi på Ikea och Rusta, inhandlade lite backar till förvaring (ordningsnisse som jag är) och schampo, rengöringsartiklar m.m. Det var helt galet mycket folk på Ikea, men det gick det också. Men något jag har svårt för, är rökare. Det blir passiv rökning x34566.. och det stinker så vansinnigt illa. 

Idag ska vi till Köpenhamn, i Danmark. På Tivoli, julmarknaden som är så stor. På bilderna jag har sett, så ser det helt fantastiskt ut! Bara det att komma till ett nytt land, efter att bara ha varit i Sverige och Finland, känns rätt bra! Jag gillar ju danska dessutom, nörd som jag är kan jag titta på danska tv-program bara för att lyssna på danskan! Inte riktigt klokt egentligen.. 

Men först- ta undan tvätten, diska och städa lite! När jag har tagit mig ur soffan det vill säga. Men jisses, lediga dagar är verkligen skönt. Sovmorgon for the win! Beck ska vila idag också, så att det behöver jag inte heller fundera på, precis som de övriga. Så här såg hans vecka ut:

Måndag; joggningrunda runt terrängbanan (ca 4,5km)
Tisdag; dressyrpass i Crafoord
Onsdag; skritt+ jogg lös på Täckta Banan
Torsdag; skrittrunda runt Granelund (ca 8km)
Fredag; joggningrunda runt terrängbanan (ca 4,5km)
Lördag; harvat Täckta Banan 
Söndag; vila 
RSS 2.0