De hästar vi har

De hästar vi nu har och arbetar med är 7 stycken helt olika men mycket roliga varelser.
 
Lamborghini, valack f.96 e. Alcatraz-Artist, en riktig professor som trots att han inte har gått så länge som körhäst, är en riktig klippa och välutbildad. Lambi går i skolan några dagar per vecka.
 
Balzac, valack f.04 e. L'acteur-Pascal, som gått som körhäst i ca 4 år, och är en väldigt lovande och trevlig häst som fungerar fint som skolhäst men som också har goda tävlingskvalitéer som han visat när han tävlats av Marie och tidigare stipendiat Jossan. Han går också i skolan när det behövs.
 
Rarino, holsteinervalack f.06 e.Rascalino-Don Larino, som köptes in som unghäst som hingstämne, men på grund av skada i sjunde halskotan så gick han aldrig att rida på. Han har också goda kvalitéer och en härlig utstrålning, så han ska vidareutbildas i körningen och förhoppningsvis komma ut på tävlingsbanorna i vår.
 
Beck, behöver ingen presentation va?
 
Isfajh, valack f.08 e.Isvind-Brodd, mycket riktigt en nordsvensk! Han har varit på prov och ska köpas in till Flyinge som skolhäst i både ridning och körning, en trevlig häst med utstrålning som också ska vidareutbildas inom körningen och hoppas på att kunna starta lite tävlingar i vår.
 
Druva, sto f.01 e.Quite Easy-Cortez, det hoppstammade stoet som vann 5-årsfinalen i dressyr med Susanne Gielen som numera är Maries tävlingshäst i körning! En häst med attityd och vilja, med mycket gång och kvalitéer.
 
Justin, gelderländervalack f.01 e. Manno-Renovo, en härlig sagohäst i format av en ståtlig fux. Det är Maries egna häst, som ska sättas igång efter en konvalescens pga skada. En pigg och glad häst, som är uppmärksam och har väldigt höga knärörelser!
 
Så det är en salig blandning av hästar, men överlag välutbildade och mycket trevliga hästar men men mycket olika svårighetsgrader! En del går och täcker in i skolan när det behövs, andra inte. Jag har ju mina personliga favoritrer, så är det ju alltid. Om jag tvingas rangordna topp 3, så blir det enligt följande ordning;
 
1. Beck (otippat va?)
2. Justin
3. Rarino
 
fast det är svinsvårt.. Jag gillar alla mycket!
dessa hästar alltså.. :)
 
Dock saknas det unghästar här känner jag.. och hingstar!!!!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0